meny
Vi håper menyen på Størdal vil falle i smak. Den tar utgangspunkt i vår hovedråvare som er gris. I tillegg har vi funnet andre gode produkter her fra sør som vi ønsker å gi dere en smak av. En del av varene på menyen kan også kjøpes i gårdsbutikken.
Snack og tilbehør
$95
Nr. 1: Brød og aioli.
$95
$168
Nr. 2: Spekeskinke, brød og smør/aioli.
$168
$195
Nr. 3: Burrata fra Osteverkstedet.
Tomat, pesto og spekeskinke.
$195
$148
Nr. 4: Tjamslands Rødlin.
Kjeks og tørket frukt og nøtter i eplesirup.
$148
$95
Nr. 5: En skål oliven, grønn og sort.
$95
$30
Nr. 6: Rømmedressing med hvitløk.
(God til pizza)
$30
$30
Nr. 7: Aioli
$30
Middager
$368
Nr. 8: Størdalstallerken med spekemat.
Vår egen spekeskinke, speket nakke og spekepølse. En smak av Rødlin, som er en fastost fra Tjamsland gård, med nøtter og tørket frukt og nøtter i eplesirup. Småpotet i Åmlirømme og urter. Aioli, brød og smør. Allergener; M,E,SN,N
$368
$98
Nr. 9: Pølse med potetstappe.
Vår wienerpølse med hjemmelaget potetstappe. Barneporsjon, 1 pølse +39,- for ekstra pølse. Allergener; M.
$98
$325
Nr. 10: Stekte grove kjøttpølser laget med salvie og cayenne.
Servert med hjemmelaget fermentert kål, sjysaus (vår variant av surkål). Ovnsbakt potet. Allergener; Ingen
$325
$348
Nr. 11: Fiskesuppe.
Kremet hvit suppe med torskefilet og reker. Serveres med brød og smør. Allergener; M,F,SN,G
$348
$369
Nr. 12: Pulled Pork bbq i burgerbrød anno 2021.
Langtidsbakt bog av gris, smaksatt krydder som chili, ingefær, spisskummen, brunt sukker. Serveres med ovnsbakt potet, syltet rødløk, bbqsaus, salat og aioli. Bestselger. Allergener; SN,E,G
$369
$358
Nr. 13: Størdalsburger 220 gram.
Kvernet kjøtt av gris 80% og 20% storfe. Smakt til med chili. Vår vri av thousand islanddressing, salat og ovnsbakt potet. Nyhet! Allergener; G,E,M,Sesam
$358
$369
Nr. 14: Vegetarburger.
Serveres med salat, bbq og aioli. Allergener; SN,E,G
$369
Allergener; M=Melk, F=Fisk, SN=Sennep, S=Skalldyr, G=Gluten, N=Nøtter, E=Egg.
Vi lager det meste glutenfritt (med spor av gluten) og laktosefritt. Spør oss gjerne.
Pizza
Alle pizza er porsjonspizza og passer til en som vil bli mett. De er tilsatt en revet osteblanding av Norvegia, Jarlsberg og Mozzarella.
$198
Nr. 15: Margrete pizza.
Som Margherita med tomater og basilikum fra Hesnes gartneri og mozzarella fra Osteverkstedet. Allergener; M,G
$198
$198
Nr. 16: Den med bare skinke.
Allergener; M,G
$198
$198
Nr. 17: Den med bare pepperoni.
Allergener; M,G
$198
$245
Nr. 18: Størdalspizza.
Kvernet kjøtt av gris, smakt til med hvitløk og chili. Toppes med rødløk, jalapeño, ruccula. Allergener; M,G
$245
$245
Nr. 19: Vegetar à la Lusty.
Stekte grønnsaker; løk, squash, paprika og sopp. Smakes til med ferske urter. Toppes med ruccula og syltet løk. Allergener; M,G
$245
Allergener; M=Melk, F=Fisk, SN=Sennep, S=Skalldyr, G=Gluten, N=Nøtter, E=Egg.
Vi lager det meste glutenfritt (med spor av gluten) og laktosefritt. Spør oss gjerne.
Desserter
$135
Nr. 20: Panna Cotta.
Klassisk med vanilje. Servert med krem og friske bær. Allergener; M
$135
$125
Nr. 21: Tilslørte plommer.
Sprø brødsmuler og krem lagvis med plommesyltetøy. Allergener; M,G
$125
Småis i frysedisken.
Allergener; M=Melk, F=Fisk, SN=Sennep, S=Skalldyr, G=Gluten, N=Nøtter, E=Egg.
Vi lager det meste glutenfritt (med spor av gluten) og laktosefritt. Spør oss gjerne.